linkedin
behance
facebook
instagram
odnoklassniki
twitter
vimeo
vk
youtube
logo-edx
Facebook
Instagram
Telegram
Viber
Facebook
Перейти до головного вмісту
Про проєкт
Як користуватися
How to use
Курси
Зареєструватися
Увійти
Курс
Технології. 8 клас - Структура курсу
Пошук по курсу
Пошук
Розгорнути всі
Шаблони
Шаблон уроку (новий)
Матеріали уроку
Шаблон річного оцінювання
Тест
Шаблон тематичного оцінювання
Тест
Модуль 1. Утілення задуму в готовий продукт за алгоритмом проєктно-технологічної діяльності
Урок 1. Вибір та обгрунтування проєкту. Планування роботи з виконання проєкту. Проєктування виробу методом комбінаторики. Моделі-аналоги. Графічне зображення. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 2. Добір конструкційних матеріалів, інструментів та обладнання. Побудова викрійки виробу. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 3. Розкрій деталей виробу. Основні прийоми роботи на швейній машині. Виконання тренувальних швів: зшивний, обшивний. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 4. Виготовлення виробу. Волого-теплова обробка деталей виробу. Дублювання деталей. Зшивання деталей. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 5. Виготовлення виробу. Зшивання деталей основи з денцем панами. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 6. Виготовлення виробу. Обробка полів панами. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 7. Виготовлення виробу. З’єднання полів з основою панами. Оздоблення панами. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 8. Остаточна обробка виробу. Волого-теплова обробка. Презентація виготовленого виробу. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Тематичне оцінювання
Тест
Урок 9. Вибір та обґрунтування проєкту. Планування роботи з виконання проєкту. Моделі-аналоги. Графічне зображення. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 10. Добір конструкційних матеріалів, інструментів та пристосування. Використання розрахунків для в’язання виробу. Визначення кількості ниток для виготовлення виробу. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 11. Підбір (складання) схеми в’язання. Прийоми роботи спицями. Умовні позначення основних елементів в’язання на схемах. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 12. В’язання шарфа за схемою. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги. Частина 1
Матеріали уроку
Урок 13. В’язання шарфа за схемою. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги. Частина 2
Матеріали уроку
Урок 14. Оздоблення виробу. Організація робочого місця. Правила безпечної праці, санітарно-гігієнічні вимоги
Матеріали уроку
Урок 15. Остаточна обробка в’язаного виробу. Правила догляду за в’язаними виробами. Презентація виготовленого виробу
Матеріали уроку
Тематичне оцінювання
Тест
Модуль 2. Турбота про власний побут, задоволення власних потреб і потреб інших осіб
Урок 16. Вибір та обґрунтування проєкту. Різноманітність кондитерських виробів та види їх оздоблення. Планування роботи з виконання проєкту. Підбір рецепту. Створення композиції оздоблення медово-імбирного печива
Матеріали уроку
Урок 17. Добір харчових продуктів, інвентарю, посуду, обладнання для приготування печива. Види тіста для печива. Приготування тіста для медово-імбирного печива. Правила безпечної роботи та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Урок 18. Приготування медово-імбирного печива. Правила безпечної роботи та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Урок 19. Приготування глазурі (айсингу) для оздоблення медово-імбирного печива. Розпис медово-імбирного печива. Правила безпечної роботи та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Урок 20. Подавання до столу. Подарункове пакування печива. Презентація виробів
Матеріали уроку
Тематичне оцінювання
Тест
Модуль 3. Творче застосування традиційних і сучасних технологій декоративно-ужиткового мистецтва
Урок 21. Етностиль у різних видах дизайну. Бісероплетіння. Вибір та обґрунтування проєкту. Планування роботи з виконання проєкту. Моделі-аналоги. Графічне зображення. Техніки бісероплетіння
Матеріали уроку
Урок 22. Добір (складання) схеми плетіння браслета. Комп'ютерні програми та онлайн-конструктори для створення графічних зображень (схем, орнаментів)
Матеріали уроку
Урок 23. Добір конструкційних матеріалів, інструментів та пристосування
Матеріали уроку
Урок 24. Виготовлення виробу. Основні прийоми бісерного ткацтва. Використання станка для ткацтва бісером
Матеріали уроку
Урок 25. Виготовлення браслета за обраною схемою. Частина 1
Матеріали уроку
Урок 26. Виготовлення браслета за обраною схемою. Частина 2
Матеріали уроку
Урок 27. Остаточна обробка виробу. Кріплення фурнітури (застібки). Презентація виробу
Матеріали уроку
Тематичне оцінювання
Тест
Модуль 4. Ефективне використання техніки і матеріалів без заподіяння шкоди навколишньому середовищу
Урок 28. Роль науки та технологій для сталого розвитку. Використання природних матеріалів (деревини) з метою збереження навколишнього середовища. Вибір та обгрунтування проєкту. Планування роботи з виконання проєкту
Матеріали уроку
Урок 29. Моделі-аналоги. Графічне зображення. Добір конструкційних матеріалів, інструментів та обладнання для виготовлення виробу. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Урок 30. Побудова кресленика. Розмічання деталей виробу. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Урок 31. Виготовлення деталей виробу. Розмічання деталей виробу. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Урок 32. З’єднання деталей виробу. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Урок 33. Оздоблення виробу. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Урок 34. Опоряджувальні роботи. Презентація виготовленого виробу. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги. Організація робочого місця
Матеріали уроку
Тематичне оцінювання
Тест
Урок 35. Підсумкове заняття
Матеріали уроку
Річний тест
Річний тест
Тест